Camina

Camina’s Annemarie Timmermans begeleidt organisaties & professionals in het verbeteren van de veiligheidscultuur door middel van haar boek, lezingen & trainingen.

De oude website van Camina was duidelijk aan vervanging toe en riep vooral frustratie op. Het uiterlijk van de site was niet meer naar wens aan te passen en liep tegen de grenzen aan van de bouwwijze. Het was de tijd om daar verandering brengen, waardoor Annemarie haar (potentiële) klanten beter kon voorzien van info over veiligheid.

Het resultaat is een op maat gemaakte WordPress template die helemaal past bij de huisstijl van Camina. De mogelijkheid bestaat om via special ingerichte “page builder” pagina’s met blokken, kolommen, quotes et cetera helemaal naar wens op te maken.

In de tweede fase is na lancering een WooCommerce webshop in de site gebouwd. Hierdoor is het eenvoudig mogelijk om bijvoorbeeld haar boek en andere diensten te bestellen via Ideal of Bancontact. Dit alles is automatisch gekoppeld aan het facturatie systeem dat wordt gebruikt bij Camina. Ideaal dus.

Project informatie

  • Type project: Reponsive website + shop
  • Maatwerk: WooCommerce (webshop) met Mollie, agenda, facturatie koppeling & pagina builder
  • Plaats: Zevenbergen

Bezoek website Contact opnemen

Veilig & zonder problemen werken in je website? Vraag offerte aan!