Claimbird

Claimbird is een organisatie die consumenten helpt bij claimen van vergoedingen bij vertraagde & geannuleerde vluchten of gemiste aansluitingen.

Nadat al eerder een samenwerking was ontstaan tussen Fanatiek Media en Claimbird op het gebied van advisering voor de website, werd het nu tijd om de volledige website een goede upgrade te geven. Er zijn diverse punten verbeterd aan de site om zo het aantal leads te verhogen. Zo kampte de oude website met laadproblemen, waardoor bezoekers regelmatig te lang moesten wachten op de site. Dit is aangepakt door zoals altijd te werken met een maatwerk WordPress template. De website maakt hierdoor alleen gebruik van wat echt nodig is. Dit zorgt voor een uitstekende basis om de website op een snelle manier zonder fouten te laten functioneren.

Daarnaast is extra aandacht besteed aan het verduidelijken en nog meer uitlichten van de hoofdfunctionaliteit van de site: de claim check. De lay-out is op alle pagina’s zo aangepast dat alle bezoekers de check snel en duidelijk kunnen vinden en gebruiken. In het verlengde hiervan is ook de rest van de lay-out aangepast. Dit om alle vragen van (potentiële) klanten zo goed mogelijk te beantwoorden. Zo beschikt de website over een FAQ gedeelte. Ook was de mobiele weergave van de vorige site niet optimaal. Zo is het nu veel eenvoudiger voor bezoekers via mobiele apparaten om de check in te vullen of de overige informatie op te halen.

Project informatie

  • Type project: Responsive website
  • Maatwerk: Formulieren en FAQ sectie
  • Plaats: Breda

Bezoek website Contact opnemen

Een goede website claimen? Vraag offerte aan