Kinderkrant Academie

Angelique en Suzanne van de Kinderkrant Academie geven mensen de ideale lesstof en tools om een eigen kinderkrant te beginnen. Zodat je lokale kinderkrant gelezen wordt en succesvol zal zijn.

Bij een rebranding en een professionele academie hoort ook een website op niveau. Vandaar dat de Kinderkrant Academie Fanatiek Media heeft ingeschakeld voor een goede website. Het resultaat is geheel in de huisstijl, waarbij informatie op een interessante manier is gepresenteerd.

Eén van de belangrijkste functionaliteit van de site is de koppeling van de WordPress omgeving met de nieuwsbrief software ActiveCampaign. Via diverse formulieren worden geïnteresseerde automatisch in de juiste lijst en met de juiste tags toegevoegd.

Pagina’s zijn op te maken met diverse op maat gemaakte gebruiksvriendelijke blokken. Informatie komt daardoor niet als één lap tekst op de site. Naast een blogberichten beschikt de site over een overzicht van podcasts. Deze zijn voor bezoekers van de site eenvoudig te beluisteren.

Project informatie

  • Type project: Responsive website
  • Maatwerk: Nieuwsbrief integratie, pagina builder, podcasts en blogberichten
  • Plaats: Rotterdam

Bezoek website Contact opnemen

Ook een "kind kan de was doen" website? Offerte aanvragen