Pelikaan Reisbureaus

Als een familiebedrijf wil Pelikaan Reisbureaus de mooiste reizen realiseren. In alle soorten en maten, omdat iedereen zijn eigen wensen heeft. Langs komen kan in één van de locaties voor dat persoonlijke contact.

Voor de fysieke winkels was één overkoepelende online website nodig. Waarbij de focus van de website moest liggen op het realiseren van afspraken via een formulier of anders via telefonisch contact. Via het formulier kunnen bezoekers nu eenvoudig een afspraak aanvragen en kiezen voor de gewenste locatie, medewerker, datum en tijd.

Verder is extra aandacht besteed aan de diverse locaties en de medewerkers. Deze komen duidelijk naar voren om het persoonlijke karakter van de organisatie te benadrukken. Uiteraard zijn de teamleden en locaties eenvoudig te beheren.

De website is ook voorzien van een evenementen kalender, die automatisch up-to-date is. Nieuwe agenda-items zijn met een paar klikken toe te voegen. Als laatste is een FAQ-tool ingebouwd. De veelgestelde vragen zijn daardoor overzichtelijk weer te geven.

Project informatie

  • Type project: Responsive website
  • Maatwerk: Afspraak formulier, blog, FAQ en een agenda
  • Plaats: Zevenbergen

Bezoek website Contact opnemen

Meer op reis door een betere website? Offerte aanvragen