Teffvolkoren

Dijksterhuis Teffvolkoren is een akkerbouw bedrijf uit Hijken (Drenthe) dat naast aardappels, suikerbieten, brouwgerst ook teff teelt. Het oeroude graan Teff, oorspronkelijk afkomstig uit Ethiopiƫ, is glutenvrij, vezelrijk, gezond en ook nog lekker.

Nadat de eigenaren van Dijksterhuis Teffvolkoren een goede start hadden gemaakt met een zelf gerealiseerde webshop was het nu tijd voor een verder professionalisering van hun online verkoopkanaal. Een aangeleverd ontwerp mocht worden omgezet in een aansprekende webshop die helemaal past bij kernwaarden van het bedrijf en de (nieuwe) huisstijl.

In combinatie met nieuw gemaakte beeldmateriaal is een gebruiksvriendelijke webshop neergezet met WooCommerce i.c.m. WordPress. Ten opzichte van de oude site kunnen bezoekers voortaan ook betalen met iDeal (en niet alleen directe bankoverschrijving). Naast de shop functionaliteit beschikt de site over een recepten onderdeel. Bezoekers kunnen eenvoudig diverse recepten op een rijtje zien die met de teff producten zijn te maken. Verder is de website voorzien van een agenda en een blog.

Project informatie

  • Type project: WooCommerce Webshop
  • Maatwerk: WooCommerce, Mollie, Recepten, Agenda, Blog
  • Plaats: Hijken, Drenthe

Bezoek website Contact opnemen

Een vezelrijke website nodig? Offerte aanvragen