Toeristisch Traaie

Stichting Toeristisch Traaie zet zich in voor promotie van de toeristische mogelijkheden in het dorp Terheijden, ook wel Traaie genoemd. Dit doen ze door informatie voorziening en activiteiten te organiseren.

Een ontwerp van het grafisch duo Rob en Robin is ontwikkeld tot een unieke WordPress website. Grote eye-catcher is de pagina vullende Google Maps kaart met alle locaties die zijn aangesloten bij dit initiatief. In één oogopslag zijn alle plekken te zien. Alle plekken hebben een eigen pagina met de belangrijkste informatie.

De website is voorzien van een “favorieten” systeem. Bezoekers hebben de mogelijkheid om hun favoriete locaties aan te vinken. Deze zijn dan op één pagina overzichtelijk terug te zien, zonder dat ze hiervoor een account nodig is. Dit simpele systeem werkt op basis van een cookie.

De agenda toont automatisch alle activiteiten in het dorp op volgorde van datum. Ze verdwijnen automatisch als ze verlopen zijn. Verder zijn de belangrijkste vragen voor de bezoekers verwerkt in een FAQ pagina.

Project informatie

  • Type project: Responsive website
  • Maatwerk: Favorieten, Google Maps integratie, filtersysteem, Agenda en FAQ
  • Plaats: Terheijden

Bezoek website Contact opnemen

Ook meer overzicht creëren voor je doelgroep? Offerte aanvragen