WordPress Developer Breda

Een Bredase WordPress developer nodig? Fanatiek Media uit Terheijden / Breda bouwt basic en maatwerk Wordpress website voor verscheidende type klanten uit Breda en de rest van Nederland.
Maatwerk website Wordpress

Fanatiek Media heeft als WordPress Developer inmiddels sinds de oprichting in 2014 al voor diverse bedrijven uit Breda, maar ook Friesland, Amsterdam en Belgiƫ websites gerealiseerd. Van simpele basic websites tot sites met maatwerk en speciale functionaliteiten.

Kale WordPress template bouw

Als WordPress developer maakt Fanatiek Media geen gebruik van standaard of zogenaamde premium templates. Het WordPress uiterlijk wordt vanaf nul opgebouwd. Dit gebeurd vanaf nul of eventueel op basis van een framework (bijvoorbeeld Foundation). Zo bestaat de site alleen uit code die echt nodig is. Onnodige functies zijn niet aanwezig. Dit komt de snelheid, gebruikersgemak en SEO vriendelijkheid ten goede.

Gebruiksvriendelijke WordPress ontwikkeling

Het uitbreiden van de standaard WordPress functionaliteit wordt onder andere gedaan door gebruik te maken van Advanced Custom Fields en Custom Post Types. Gebruiksvriendelijke velden en portfolio, agenda (et cetera) functies zijn hierdoor mogelijk. Of natuurlijk de vele andere mogelijke functionaliteiten zijn te realiseren. Website beheerders kun zonder hulp de website snel en eenvoudig aanpassen.

Met andere woorden: ben je op zoek naar een WordPress Developer uit Breda? Neem dan contact op met Fanatiek Media en wie weet zijn wij binnenkort bezig aan jouw WordPress project.

Contact ons

WordPress Developer nodig? Offerte aanvragen