Grafische vormgeving

Fanatiek Media ondersteunt je met het design van je website. Verder geven wij ook advies over de realisatie van andere grafische opdrachten.
Project Weeshuys

Webdesign

Het design van een website moet goed en snel te begrijpen zijn. Bij het ontwerp is het belangrijk om te kijken hoe we alle informatie overzichtelijk weer gaan geven. Soms zorgt het schrappen van bepaalde informatie juist voor meer duidelijkheid. In ons achterhoofd houden wij altijd wat de klant wil weten en wat jij aan de klant wilt vertellen.

De huisstijl van je bedrijf wordt meegenomen in de opdracht. In de vormgeving staat het functionele aspect centraal. Nog geen huisstijl? Wij kunnen je ook helpen vanaf het beginpunt.

Grafisch vormgeving werk

Andere grafisch werk

Voor ander grafisch werk schakelen wij met partners die werken met professioneel software als Photoshop, Illustrator en InDesign. Kwaliteit is hierdoor aanwezig. Bovendien is het grafisch werk daardoor beschikbaar in de formaten die bijvoorbeeld de drukker graag wenst. Je kunt denken aan briefpapier, visitekaartjes, maar ook het bewerken van foto’s.

Fanatiek Media levert voor je maatwerk webdesign op, maar ook voor de uitvoering van al gemaakte webdesign kun je contact met ons opnemen. Wij werken dan deze uit en levert uiteraard feedback waar nodig.

Contact ons

Advies nodig voor grafisch werk? Stuur een bericht