WordPress Specialist Breda

Fanatiek Media uit Breda / Terheijden is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites met behulp van het content management systeem WordPress. Wij maken gebruiksvriendelijk websites voor zowel de bezoekers als de beheerder van de site.
Basic Wordpress website beheer

In de ontwikkeling gaan wij uit van maatwerk. We geven een website een eigen uiterlijk, waardoor deze goed bij je organisatie past. Gebruiksvriendelijk staat daarbij centraal. De website moet makkelijk in gebruik zijn voor de bezoeker. Verder kunnen wij ook een aangeleverd design omzetten naar een WordPress website.

Gebruiksvriendelijk beheer

Op zoek naar een makkelijk systeem om je website mee te beheren? Wil je niet uren bezig zijn met kleine aanpassingen aan de site? De eenvoud van WordPress zorgt ervoor dat dit zeker het geval is. Bij Fanatiek Media gaan wij echter nog verder. Wij nemen ook de tijd om het beheer nog verder te vereenvoudigen. Makkelijke invulvelden en geen gedoe met codes. Alleen de functies die voor jou van belang zijn. Dat maakt het allemaal wel zo makkelijk.

Wordpress Breda

Diverse opties

Naast de standaardopties van WordPress hebben wij ook de kennis om WordPress verder uitbreiden. Geheel afhankelijk van je wensen kunnen we WordPress verder uitbreiden. Referenties, cases, activiteiten et cetera kunnen allemaal worden toegevoegd inclusief specifieke invulvelden. Simpel, makkelijk en duidelijk.

Onderhoud

Al een WordPress website, maar je hebt problemen. Lukt het aanpassen van de bepaalde zaken niet? Wil je bepaalde functies toegevoegd hebben aan de site? Ook daarmee kunnen wij je fanatiek helpen. Wij bekijken het probleem en zoek daarna naar een geschikte oplossing.

Kortom: een echte Wordpress specialist uit Breda / Terheijden nodig? Fanatiek Media kan je fanatiek helpen.

Vrijblijvend contact opnemen

Helpen wij jou Fanatiek met je Wordpress website? Offerte aanvragen