Basic websites

Basic websites van Fanatiek Media zijn voorzien van een duidelijke structuur en zijn makkelijk te beheren. Uiteraard kun je altijd later uitbreiden met meer opties.
Wordpress website structuur

Duidelijke structuur

Naast een netjes en verzorgde website komt er meer kijken bij het bouwen van een website. Zo moeten bezoekers zo snel mogelijk begrijpen hoe de website in elkaar zit. Onze manier van bouwen kenmerkt zich door het bouwen van duidelijke structuren.

Bezoekers van je site moeten altijd makkelijk alle informatie kunnen vinden. Op die manier kan je zorgen voor een positieve gebruikerservaringen. Wij denken graag met je mee om tot een ideale website opbouw te komen.

Basic Wordpress website beheer

Makkelijk te beheren

Ook voor jou moet het beheren van de site eenvoudig zijn. Doordat wij werken met een systeem (WordPress) is het aanpassen of toevoegen van inhoud heel makkelijk. Dit systeem is tevens continue bij te werken aan de nieuwe eisen van het internet, zo loop je nooit achter!

Wij zullen alleen de functies inschakelen die voor jou van belang zijn, dat maakt het heel overzichtelijk. Een korte uitleg over het beheersysteem is voldoende om makkelijk en snel aan de slag te kunnen. Geen tijd om de website te beheren? Ook die functie kunnen wij op ons nemen.

Google Analytics statistieken

SEO & Statistieken

Fanatiek Media neemt in de basis altijd zoekmachine optimalisatie (Search Engine Optimization, SEO) mee. Het technische gedeelte van SEO slaan wij natuurlijk niet over bij de bouw van een website. Uiteraard komt er veel meer bekijken bij de optimalisatie. Wij kijken daarom graag wat het beste bij jou past.

Verder is het ook mogelijk op je website prestaties inzichtelijk te krijgen door een koppeling te maken met Google Analytics. Welke pagina’s bezoeken ze het meest? Welk apparaat (mobiel, tablet, computer/laptop) gebruiken ze? Welke dienst vinden ze het meest interessant? En nog valt nog veel meer te bekijken.

Contact opnemen

Een simpele fanatiek Website? Ontdek Fanatiek Media! Offerte aanvragen