Website bouwer uit Breda

Op zoek naar een website bouwer? Eenvoudig beheer en precies zoals jij het wilt met onze Wordpress websites? Fanatiek Media (Terheijden / Breda) staat fanatiek voor je klaar.
Maatwerk websites

Wij realiseren zowel basic als maatwerk websites in het content management systeem van WordPress. Afhankelijk van je vereisten zullen wij dit als website bouwer helemaal naar jouw wens vormgeven. Wij implementeren precies de functies waar jij behoefte aan hebt.

De stappen

Allereerst kijken wij wat je wilt bereiken met de website, dat moet namelijk altijd centraal staan in de website ontwikkeling. Stap twee is het realiseren van design. Wij werken ook mee aan designs van een door jou aangedragen designbureau. Na deze fase volgt de bouw van de website en het vullen met inhoud. Na oplevering is verder ook altijd van belang te website te blijven optimaliseren.

Structuur en SEO

De structuur van een site in onze optiek erg belangrijk. Dit resulteert namelijk in een overzichtelijke website, waarin elke bezoeker precies kan vinden wat hij of zij nodig heeft. Dit doen wij ook door goed mee te denken en te kijken hoe de gewenste functies binnen de overzichtelijke structuur toe te passen zijn.

Als website bouwer nemen wij allerlei facetten mee in de ontwikkeling. Zo zijn onze websites in de basis altijd technisch zoekmachinevriendelijk. Ook kijken wij andere mogelijkheden op het gebied van SEO. Benieuwd naar de resultaten van je website? Krijg dat eenvoudig in kaart door je website te koppelen aan Google Analytics.

Bouwt met een eenvoudig beheer

Fanatiek Media kijkt niet alleen naar de zogenaamde “voorkant” van een website, maar bouwt ook aan een gebruiksvriendelijk beheer. Voeg zelf alles makkelijk toe aan de “achterkant” zonder het gebruik van codes of via het uitvoeren van allerlei moeilijke handelingen.

Vrijblijvend contact met deze fanatieke website bouwer?

Wil je graag een offerte ontvangen? Vul dan het offerte aanvraag formulier in zonder ergens aan gebonden te zijn. Misschien is Fanatiek Media binnenkort wel jouw website bouwer? Indien je gewoon wat vragen hebt kun je ons uiteraard gewoon contacten:

Contact opnemen