Maatwerk websites

Fanatiek Media ontwikkelt maatwerk websites. De basiskracht van Wordpress met één of meerdere toevoegingen voor een unieke website.
Maatwerk website Wordpress

Specifieke wensen

Een simpele website is voor sommige partijen voldoende, maar vaak is er behoefte aan meer maatwerk. Misschien wil je wel je werk tonen door een overzicht van je portfolio, projecten, cases of klanten. Maar denk ook aan vele andere opties: nieuwsbrief inschrijving, uitgebreid formulier, Social Media koppeling, webshop, fotogalerij of een agenda.

Heb je zelf een idee, maar je hebt nog niet een precies een idee hoe het eruit moet komen te zien en hoe in elkaar moet zitten? Geen probleem. Wij kijken en denken graag met je mee om het een en ander uit te vogelen.

Beheer Wordpress

Het blijft simpel voor alle appareten

Verder blijven wij de website structuur in de gaten te houden, ook de website bezoeker moet de inhoud blijven snappen. Verder zorgen wij ervoor dat de site goed in te gebruiken op alle apparaten, denk aan een laptop, mobiel of tablet.

Het maatwerk richtten wij natuurlijk ook zo in dat het heel simpel is om nieuwe inhoud toe te voegen. Dit hebben wij bijvoorbeeld gedaan voor het project van Schoolsamenvatting.nl. Heel overzichtelijk zodat je precies alleen hoeft te doen wat echt noodzakelijk is, dat werkt namelijk wel zo lekker snel. Kortom is alles te doen in enkele simpele klikken.

Google Analytics statistieken

Statistieken & SEO

Eenmaal wanneer een website is gerealiseerd is niet gedaan. De ontwikkeling van je website blijft een continue process met doorvoeren van aanpassingen en verbeteren. Daarom maken wij de presentaties inzichtelijk door je website te koppelen aan Google Analytics. Zo kan je precies zien waar de bezoeker in interesse in heeft en nog veel meer.

Verder is de zoekmachine vriendelijkheid van je website bij ons ook belangrijk. Wij nemen bij het bouwen altijd de technische zoekmachine optimalisatie mee. Dit is de basis, maar bij SEO komt veel meer kijken.

Contact ons

Een maatwerk Wordpress website fanatiek gemaakt? Offerte aanvragen