Woocommerce WordPress webshop – Breda

Combineer een WordPress website met WooCommerce webshop. Een gebruiksvriendelijke webshop, waarbij je makkelijk producten kan toevoegen. Ontdek wat deze combinatie voor jou kan betekenen.
Wordpress Woocommerce website

Fanatiek Media maakt een webshop door middel van WooCommerce op maat. Lever je een design aan? Dan kunnen wij deze omzetten naar WordPress. Uiteraard kijken we daarbij altijd of de bezoekers de website begrijpen.

Gebruiksvriendelijk beheer

WordPress i.c.m. WooCommerce is al heel erg gebruiksvriendelijk. Zo hoef je niet uren bezig te zijn met kleine aanpassingen van je webshop. Fanatiek Media kijkt echter nog verder om alles voor jou makkelijker te maken. Alleen de functies die je echt nodig hebt.

Woocommerce Breda

Diverse opties

Mogelijk zijn de standaardopties van WooCommerce niet voldoende. Wij kunnen onze kennis gebruiken om de mogelijkheden verder uit te breiden. Denk bijvoorbeeld aan beoordelingen, speciale productinformatie, betaalmogelijkheden et cetera. Welke optie je ook kiest, wij blijven gaan voor simpelheid.

Naast de standaardopties van WordPress hebben wij ook de kennis om WordPress verder uitbreiden. Geheel afhankelijk van je wensen kunnen we WordPress verder uitbreiden. Referenties, cases, activiteiten et cetera kunnen allemaal worden toegevoegd inclusief specifieke invulvelden. Simpel, makkelijk en duidelijk.

Onderhoud

Ook als de WordPress website met WooCommerce staat kan Fanatiek Media je helpen. Bijvoorbeeld met het aanpassen van bepaalde zaken op de website of het toevoegen van extra functies. Wij kijken samen naar de beste oplossing.

Kortom: zoek je een partij uit Breda / Terheijden die WordPress Woocommerce webshop kan maken? Vraag dan de fanatieke hulp in van de Fanatiek Media.

Contact ons vrijblijvend

Wordpress webshop met WooCommerce? Neem contact op!