Website laten maken

Fanatiek Media is website bouwer uit Terheijden / Breda die altijd fanatiek voor je klaar staat. Bij ons kun basic of uitgebreidere websites laten maken.
Webdevelopment Breda

Fanatiek Media verzorgt professionele en goede websites. Wij helpen je indien gewenst vanaf het begin, ook wanneer er nog niks op papier staat. Een website laten maken moet namelijk wel goed gebeuren. Wij kijken met je mee naar je doelgroep, wensen en de mogelijkheden, zodat we tot een website komen die past bij je doelgroep en bij je bedrijf. Een site die dat fanatieke gevoel bij je naar boven brengt!

Voldoet aan je wensen

Een aspect dat wij uiteraard ook niet vergeten is het responsive gedeelte van de website. Dit wil zeggen dat voor alle apparaten (mobiel, tablet, laptop en PC) een geschikte versie van de site is te bezoeken. Wij verzorgen het design of werken eventueel een aangeleverd design uit tot een website. Wij verzorgen basic en maatwerk websites.

Kortom, wij voegen de functionaliteit toe in WordPress die je graag wilt. En ook is het mogelijk om op een later moment extra functies aan je site toe te voegen. Ook voor SEO & statistieken kijken we naar de mogelijkheden die passen bij jouw situatie.

Gebruiksvriendelijke website laten maken

Een heel belangrijk aspect in de realisatie van onze website is de gebruiksvriendelijkheid. Allereerst voor de bezoeker die alles snel moet vinden en makkelijk moet kunnen gebruiken. Ten tweede voor de beheerder die het zonder ingewikkelde codes inhoud kan toevoegen of aanpassen.

Bij Fanatiek Media werken we (voornamelijk) met WordPress, wat in principe al een heel gebruiksvriendelijke content management system (CMS) is. Echter zorgen wij er ook voor dat extra functionaliteit altijd zonder moeite te gebruiken is. En wil alles uit handen geven? Uiteraard helpen wij je dan ook fanatiek verder.

Diverse partijen gingen je al voor, zie een overzicht in het portfolio.  Ze lieten ons fanatiek hun website realiseren. Heeft u vragen of mogelijk interesse? Twijfel dan niet en neem direct contact met Fanatiek Media.

Neem contact op!

Fanatiek een website laten maken? Offerte aanvragen