WordPress Breda

Wil je een WordPress website? Heb je een WordPress website en die wil je vernieuwen? In beide gevallen kan Fanatiek Media uit Breda op fanatieke wijze iets voor je betekenen. Wij hebben veel ervaring met het maken van WordPress websites.
Basic Wordpress website beheer

Fanatiek Media heeft al voor verscheidende partijen een WordPress website opgeleverd. Hierdoor hebben wij een goed beeld van de mogelijkheden die WordPress biedt. Kennis die wij graag ook voor jouw fanatiek inzetten.

WordPress maatwerk

De basis van WordPress is heel simpel. Hierdoor heeft jouw website geen onnodige functies. Echter biedt WordPress mogelijkheid om deze basis uit te bouwen met specifieke wensen. Wij kijken graag met je mee welke extra mogelijkheden voor jouw interessant kunnen zijn. Dit maatwerk houden we ook nog zo gebruiksvriendelijk mogelijk zodat het beheer voor jou ook nog makkelijk in gebruik is.

Wordpress design

Design

Wij kunnen je ontwerp omzetten naar een WordPress website, maar ook zonder ontwerp kun je bij ons terecht. Wij kijken samen fanatiek naar je wensen, waarna we de designer aan de slag zetten om tot een passend en gebruiksvriendelijk design te komen.

Al met al: Je zoekt een partij met ervaring op het gebied van WordPress. Fanatiek Media heeft die ervaring en helpt je graag fanatiek verder.

Contact ons!

Ons als Bredase Wordpress bouwer aan de slag zetten? Offerte aanvragen!