Over Fanatiek Media

In 2014 is Fanatiek Media opgericht door Mitchell Bouwman. Een eenmanszaak dat gespecialiseerd is in de realisatie van zowel simpele, standaard als mede maatwerk websites. Fanatiek in helpen en advies geven.
Fanatiek denkwijze

De fanatieke denkwijze

Punt één: Ja, fanatiek betekent eigenlijk gewoon enthousiast bezig zijn met de ontwikkeling van websites voor onze klanten. Fanatiek Media doet het werk omdat het leuk is. Meedenken met de klant om tot mooie resultaten te komen.

Het tweede punt dat past bij de werkwijze van Fanatiek Media is simpelheid. Continue op zoek naar de oplossingen om alles zo makkelijk mogelijk te maken voor de website bezoeker, maar natuurlijk ook voor de klant als beheerder. Geen eeuwen kwijt zijn aan het toevoegen van nieuwe content. Die vele fanatieke energie is iedereen liever ergens anders aan kwijt.

Over

Geboren in Woudrichem en opgegroeid in Terheijden & Breda. De fanatisme voor visuele communicatie is van jongs af gegroeid. Van simpele vrijetijdsbesteding naar serieuze hobby tot en met Fanatiek Media nu. De betekenis van de bedrijfsnaam laat zich dan ook raden.

Hopelijk is Fanatiek Media binnenkort de maker van jouw website.

Contact opnemen

Ben jij de volgende die fanatiek hulp krijgt? Offerte aanvragen