Zoekmachine optimalisatie (SEO)

In de basis zijn de websites van Fanatiek Media natuurlijk SEO vriendelijk, maar bij een uitgebreide zoekmachine optimalisatie komt veel meer kijken.
SEO zoekmachine optimalisatie Google

Continue process

Zoekmachine optimalisatie, oftewel SEO / Search Engine optimization, doe je niet even zomaar. Natuurlijk houdt Fanatiek Media met de bouw van websites rekening met de technische aspecten van SEO. Wil je echter mee bereiken dan is een doordachte SEO aanpak nodig. Je bent dan continue bezig het verder verbeteren en aanvullen van je site om zo meer en beter mensen te bereiken.

Afhankelijk van je wensen schakelen eventueel met onze partners die volledig zijn gespecialiseerd in deze trajecten. Zij en / of wij staan graag voor je klaar om je verder te helpen.

Google Analytics statistieken

Bezoekervaring

Het uiteindelijke doel is om allereerst de bezoekersaantallen in de statistieken te zien stijgen, maar het belangrijkste dat ze deze bezoeker op termijn een klant zijn geworden. Bij zoekmachine optimalisatie moet je ze niet alleen naar de site trekken, maar ook ze een positieve ervaring meegeven.

Je moet als bedrijf de bezoekers voldoende aansporen om contact op te nemen, offerte te laten invullen of een product te kopen. Alles moet daarbij natuurlijk zo makkelijk mogelijk.

Contact ons

Meer weten over SEO? Stuur een bericht