Webdesign Terheijden

Fanatiek Media is gespecialiseerd in webdesign en website ontwikkeling. Gevestigd in Terheijden en daardoor ideaal in staat om bedrijven in het dorp te helpen.
Wordpress design

Aansprekende websites

Door een achtergrond in bedrijfskunde, communicatie en webdesign is Fanatiek Media uit Terheijden in staat om een overtuigende en aansprekende websites te realiseren. Het gaat dus niet alleen om het bouwen van de website, maar de rol van de website binnen jouw bedrijf. Ieder bedrijf is namelijk anders.

Overzichtelijke ontwerpen

Bij webdesign zorgt Fanatiek Media er altijd voor dat het ontwerp niet ten kostte gaat van de overzichtelijkheid. Mooie effecten en accenten zijn leuk en kunnen de website afmaken, maar het moet de bezoeker niet te veel afleiden.

Gebruiksvriendelijke website

Fanatiek Media streeft altijd naar gebruiksvriendelijke websites. Voor de bezoekers betekent dit begrijpbare sites waar ze makkelijk alles kunnen vinden. Voor de beheerders een site waarin ze makkelijk tekst en afbeeldingen kunnen aanpassen zonder technische kennis.

Wil je meer informatie hebben? Fanatiek Media helpt je graag verder en wie weet is jouw website wel de volgende klus in Terheijden.

Neem contact op

Je fanatiek laten helpen door een bedrijf uit Terheijden? Offerte aanvragen